fbpx

Jureskog & Wettergren gäster på Mjölby Forum!

Nu presenteras mässans gäster som blir en mix av fotboll, ekonomi och snabbmat!
Det är f.d Mjölbybon, EM-aktuella Peter Wettergren, ass. förbundskapten för svenska fotbollslandslaget, stjärnkocken Johan Jureskog och Företagarnas chefsekonom Daniel Wiberg som äntrar mässcenen i maj.

Nu avslöjas höjdpunkter ur Mjölby Forums scenprogram. Sedan tidigare är det känt att de prestigefyllda priserna ”Årets Företagare” och ”Årets Unga Företagare” delas ut på mässan. Det förstnämnda med landshövdingen Carl Fredrik Graf som prisutdelare.

Mässan startas upp med ämnet företagsekonomi och det med ingen mindre än Företagarnas chefsekonom Daniel Wiberg. Wiberg är doktor i ekonomi och har en bakgrund från Finansdepartementet. Daniel har även publicerat ett flertal debattartiklar i samhällsekonomiskt aktuella frågor och arbetat med samhällsekonomisk forskning.

Strax efter lunch kommer vår första kändis med Mjölbyanknytning upp på scenen, nämligen stjärnkocken Johan Jureskog. Jureskog öppnade så sent som i januari sin nya snabbmats-restaurang i kommunen, men är också känd från tv-serierna ”Världens bästa burgare” och ”Kockarnas kamp”. Johan har också åtta år i Svenska Kocklandslaget med vilka han bland annat vann Matlagnings-OS 2004.

Som ny företagare i Mjölby ska det bli extra kul att få delta på Mjölby Forum och få chans att både träffa kunder och företagskollegor. Vi har fått en fantastiskt mottagande som vi är oerhört glada för! Jag hoppas kunna dela med mig av min syn på entreprenörskap och min matfilosofi, kommentarar Jureskog.

Fredagen avrundas sedan med After Work för alla utställare innan vi laddar om för en lördag med fler prisutdelningar, barnaktiviteter och även fler Mjölbyaktuella känsidar! Strax innan lunch blir det fotboll och EM-uppladdning med ass. förbundskapten för herrlandslaget Peter Wettergren. Wettergren är född i Ödeshög och har även varit Mjölbybo, numera är det fotboll på heltid som gäller och Peter tar oss med på en spännande karriärsresa.

”Det ska bli väldigt kul att få komma till Mjölby där ja både bott, arbetat o spelat fotboll i 5 år. Särskilt kul att få delta på Mjölby Forum, som ju ligger mitt i vår EM-uppladdning! Det är alltid trevligt med företagsmässor där passionerade entreprenörer möts och jag hoppas kunna dela med mig av min resa med min passion, fotbollen”, hälsar Peter.

För att säkra din plats på den fullmatade företagsmässan boka din monter direkt på denna sida.

För mer information om Mjölby Forum:
Helena Nyberg, Växtkraft Mjölby: 073-53 51 881
Margareta Hagman, projektledare Mjölby Forum: 070-28 98 796

Arrangör

Logotyp Växtkraft Mjölby
Logotyp Mjölby Kommun
Logotyp Place Promotion

Partners

Logotyp för Östgötatidningen
Logotyp Företagarna Mjölby
Logotyp ClaBris
Logotyp Mässupport
Logotyp Sjögestad Motell
Logotyp Swedbank
Logotyp MSE
Logotyp Aebi Schmidt
Logotyp Askling Bil