fbpx

Nytt företagarpris delas ut på Mjölby Forum – vem är din unga favorit till segern?

8-9 maj arrangeras premiären av företagsmässan Mjölby Forum. Från mässans scen kommer det helt nya priset ”Årets unga företagare” att delas ut av organisationen Företagarna. Priset hyllar en ung entreprenör som uppnått något extra med sitt företagande. Nu kan du nominera din favorit!

Det blir första gången som priset delas ut i Mjölby kommun och utmärkelsen går till en företagare på max 35 år som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. I kriterierna finns allt från samhällsansvar till kreativitet samt uppvisad lönsamhet och tillväxt.

Platsen för offentliggörande är på Mjölby kommuns nya företagsmässa, Mjölby Forum.

Företagsmässan arrangeras 8-9 maj i pro Train Arena och har plats för 70 utställare. Mässan arrangeras av det lokala näringslivet via föreningen Växtkraft i Mjölby kommun tillsammans med Mjölby kommun och ett stort antal företagspartners. Mässan montrar bokas nu för fullt och besökarna kommer att möta en stor bredd av lokala tjänster, produkter och arbetsgivare från en bredd av branscher.

”Årets unga företagare” är bara en av mässans höjdpunkter. Sedan tidigare står klart att även den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Mjölby kommun” kommer att delas ut från mässans scen med landshövding Carl Fredrik Graf

Priset kommer att delas ut under mässans första dag, det vill säga fredagen den 8 maj på eftermiddagen.Vi ser fram emot att få dela ut detta viktiga och högtidliga pris på Mjölby Forum. I sammanhanget med ett stort antal lokala företag och mässbesökare får vi möjlighet att verkligen hylla en entreprenör som stuckit ut lite extra i år. Alla som vill har möjlighet att vara på plats för offentliggörande för att fira vinnaren tillsammans med oss och givetvis känns det extra högtidligt att vi har äran att ha Landshövdingen med under ceremonin, säger Bengt Liljedahl., Företagarnas ordförande i Mjölby.

Planeringen inför Mjölby Forum fortsätter och fler nyheter från mässans program kommer att presenteras. Samtidigt är monterförsäljningen i full gång, hittills har hälften av montrarna bokats och det är en bredd av företag och branscher som kommer att delta på premiären i maj 2020.

Läs mer och boka din monter idag på: www.mjölbyforum.se
Nominera din favorit till Årets Företagare genom mail till: foretagarna.mjolby@foretagarna.se


För mer information:
Projektledare Mjölby Forum
Margareta Hagman, 070-28 98 796
margareta@placepromotion.se

Företagarna Mjölby
Bengt Liljedahl, 070-66 52 729
bengt@epodab.se

Kriterier Årets Unga Företagare

Företagaren ska:

  • Inneha ett betydande ägande av företaget
  • Aktivt driva företaget
  • Ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning
  • Genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare
  • Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras
  • Ha uthålligt god lönsamhet
  • Inte ha några allvarliga betalningsanmärkningar
  • Inte nyligen vara dömd i domstol
  • Kriterierna är gemensamma för lokal-, regional- och riksnivå
  • Årets Unga Företagare får vara max 35 år

Arrangör

Logotyp Växtkraft Mjölby
Logotyp Mjölby Kommun
Logotyp Place Promotion

Partners

Logotyp för Östgötatidningen
Logotyp Företagarna Mjölby
Logotyp ClaBris
Logotyp Mässupport
Logotyp Sjögestad Motell
Logotyp Swedbank
Logotyp MSE
Logotyp Aebi Schmidt
Logotyp Askling Bil